Referenciák

Elfogadni magamat...

★★★★★
A beszélgetések során rengeteg hasznos felismerésem volt magammal kapcsolatban, és most már tudom, mi miért történik bennem, és ezeket hogyan kezeljem. Vivien segített elfogadni magamat, nagyon sokat segítettek a vele való konzultációk. Csak ajánlani tudom!
- Edit

Leküzdöttem a kényszeres rohamaimat.

★★★★★
Mindenkinek ajánlom Vivient, aki egy empatikus szakembert keres. A segítségével rájöttem, mi okozza a kényszeres rohamaimat, és hatékony technikákat tanított a leküzdésükre. Megértő, türelmes, semmilyen elvárása nem volt azzal kapcsolatban, hogy milyen ütemben kellene fejlődnöm. A segítségével sikerült leszámolnom a berögződéseimmel, amiért nagyon hálás vagyok neki.
- Zsolt

Segített feldolgozni egy szakítást

★★★★★
Nagyon jó szakember, nagyon empatikus, lelkiismeretes. Nagyon jó meglátásai vannak. Egy szakítás feldolgozásában kértem a segítségét. Segített újra összerakni magamat, nagyon köszönöm.
- Virág

Megtanított tisztelni önmagamat.

★★★★★
Önbizalomhiány miatt kerestem fel Vivient. Nagyon sok elfojtott dolgot felszínre hozott, olyanokat is, amikről nem gondoltam volna, hogy van jelentőségük. Most már fel tudok nézni saját magamra, és tudom magamat tisztelni. Szerettem hozzá járni, támogató és őszinte. Köszönöm a támogatást!
- Sándor

Nagyon sokat segített

★★★★★
Hálásan köszönöm Viviennek, hogy újra magamra találtam, és megkerestük a helyes utat az életemben. Rávilágított és rávezetett a problémák okaira, s az ő segítségével sikerült is megoldani őket. Ma már egész más szemmel nézem, és látom a világot, sokkal boldogabb, kiegyensúlyozottabb vagyok.
- Andrea

Alvás zavarban szenvedtem

★★★★★
Kb. 2,5 éve tartott már az alvás zavarom, amikor Vivien segítségét kértem a probléma megoldásában. Folyton idegeskedtem, volt hogy 2 egész napot is ébren töltöttem és ha tudtam is aludni mindig hulla fáradtan keltem fel, mint egy élőhalott. Segített benne, hogy felismerjem és megértsem a probléma forrását, és hogy azon túl tudjak lendülni. Kiemelkedően empatikus, megértő személyiség. Rendkívül hálás vagyok a munkájáért, csak ajánlani tudom. 🙂
- Pál

Feltétel nélkül elfogadott

★★★★★
Vivien feltétel nélküli elfogadása rengeteget segített, hogy barátságba kerüljek önmagammal. Kedvesen, megértően és teljes elfogadással viszonyult hozzám, teljesen ki mertem előtte tárulkozni.
- István